Vendégkönyv  |  Kapcsolat  |  
Linkek

Infó

Abu Hamsa Salahudin Pierre Vogel 1978-ban a Köln melletti Frechenben született. 1999-ben megszerezte az érettségijét. Az ex-profi bokszoló és Sven Ottke ex-csapat társa a Sauerland boksz istállóból, 2001.05.11-én (22 éves korában) vette fel az iszlámot. 2002 júniusában játszotta utolsó bokszmérkőzését. Kezdetben Németországban tanult iszlámtudomány szakon, ám hamar világossá vált számára, hogy ennek az iszlám tulajdonképpeni tanához nem sok köze van, így átiratkozott Mekkába az egyetemre. 2004 óta az Umm Al-Qura egyetem hallgatója Mekkában...
A videó előadásokban az iszlám valós értékeit magyarázza el a német nyelvű muszlimoknak és nem muszlimoknak egyaránt. Előadásai Németországban, Svájcban és Ausztriában széles körben ismertek és nagy számban látogatottak. A magyar nyelvű felirat segítségével Ön is megismerheti az iszlám valós oldalát, és rátalálhat a helyes útra.
Pierre Vogel hivatalos honlapja: www.einladungzumparadies.de

... ... ... ... ... ... ... ... ...

Az orvos Dr. Zakir Naik (szül. 1965 Mumbai, India) egy híres nemzetközi iszlám szónok, aki, többek között a különböző vallások összehasonlításával, az iszlámról számol be. Előadásaiban érthetővé teszi az iszlám nézőpontjait és tisztázza az iszlámmal kapcsolatos félreértéseket. A Koránra és az autentikus Szunnára hivatkozik, valamint más vallásos írásokra és a tudományra. Dr. Zakir Naik közismert a kritikus elemzéseiről és a nyilvános előadások közönségének elgondolkodtató kérdéseikre adott meggyőző válaszairól. Az utóbbi hat évben (2002-es adat) több mint 1000 nyilvános előadást tartott az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Szaúd-Arábiában, Kuvaitban, Katarban, Bahreinban, Ománban, a Dél-afrikai Köztársaságban, Mauritiuson, Ausztráliában, Malajziában, Szingapúrban, Hongkongban, Thaiföldön, Guyanaban (Dél-Amerika) és még számos más országban, valamint több nyilvános vitát zárt le szuverénül és sikeresen más vallások közismert személyiségeivel. Ő az „Islamic Research Foundation“ elnöke, számos televíziós műsorban szerepel, ezenkívül néhány iszlámról szóló könyv szerzője.

... ... ... ... ... ... ... ... ...

Yusuf Estes sejk, világhírű iszlám prédikátor. Általa és Allah vezetése által már mintegy 20 ezer ember tért át az iszlámra. Évente úton van, Ausztráliában, Amerikában, Kanadában, Indiában, Dél-Afrikában, Nagy-Britanniában és a világ különböző országaiban prédikál. Yusuf Estes a „The Funny-Shaik“ (A tréfás sejk) néven ismeretes, hiszen ő olyasvalaki, aki nagyon humoros. Korábban baptista prédikátor volt, ami azt jelenti, hogy nagyon jól kiismeri magát a kereszténységben. Családja és jó maga nagyon aktív volt a misszionáriusi munkában, míg meg nem győződött személyesen is az iszlám helyességéről. Yusuf Estesnek nagyon jó érvei vannak arra, hogy az iszlám az Istenhez vezető igaz út.

Lap tetejére

Látogatók száma: Counter